Servere dedicate de bază

Serverele dedicate împuternicesc întreprinderile cu abilitatea de a scala resursele de calcul la o rată immediateă, reducând în același timp costurile globale de găzduire. Întreprinderile treatment utilizează servere dedicate pot profita de cele mai recente tehnologii de calcul și de virtualizare fileără costul aferent astronomic asociat deschiderii unui centru de date de clasă mondială. Serverele dedicate sunt, de asemenea, aproape întotdeauna o soluție mai puțin costisitoare, cu performanță superioară în comparație cu cloud-ul community. Serverele dedicate reduc, de asemenea, costurile de suport în comparație cu operarea propriei soluții locale deoarece o echipă de suport de 24 de ore de înaltă calificare vă stă la dispoziție atunci când este necesar. Înțelegerea principiilor de bază ale serverelor dedicate poate ajuta companiile să identifice soluția cea mai potrivită pentru servere pentru nevoile lor operaționale.

Configurarea unui server dedicat

Dat fiind că întreprinderile au nevoi assorted de găzduire, serverele dedicate sunt, în typical, concepute pentru a fi configurabile pentru o performanță optimă într-o varietate de cazuri de utilizare. La Hivelocity, oferim mai multe opțiuni de server care variază în funcție de dimensiunile vitezei procesorului, capacității de stocare, memoriei și limitelor de transfer. Opțiunile de server dedicate disponibile sunt construite cu cele mai recente echipamente hardware pentru o capacitate optimă. De asemenea, companiile pot alege să configureze mai multe servere în același timp dacă o aplicație sau un established de aplicații va funcționa mai eficient pe o serie de instanțe de server. Serverele dedicate pot fi configurate immediate de pe website pentru scalabilitate quickă și immediateă.

Servere dedicate instantanee

Mulți dintre clienții Hivelocity folosesc servere dedicate pre-constructed, deoarece sunt ușor de configurat și sunt disponibile într-o perioadă scurtă de timp. Oferim un număr de servere quick dedicate treatment pot fi comandate direct pe web site-ul nostru. Avantajul unei configurații instantanee a serverului este că este disponibil în seven moment și ușor de achiziționat. În timp ce configurația hardware este predeterminată, clienții pot adăuga programe precum cPanel sau MSSQL și pot personaliza includerea lățimii de bandă la momentul comenzii. Serverele quick sunt very simple pentru a începe, astfel încât clienții cu o gamă largă de seturi de aptitudini pot începe să utilizeze imediat aceste sisteme. Din second ce mixul nostru de configurații quick server este orientat spre nevoile cele mai comune ale clienților, majoritatea clienților pot găsi un server fast treatment este potrivit pentru ei.

Servere personalizabile

Când aveți nevoie de ceva mai particular decât un server quick, vă oferim posibilitatea de a personaliza configurațiile serverului, astfel încât să obțineți correct ceea ce căutați. Gradul de personalizabilitate oferit de Hivelocity înseamnă că unele pachete necesită configurare manuală pentru a pregăti un server pentru specificațiile clientului. Personalizarea oferă o gamă largă de opțiuni care nu ar fi disponibile din pachetele comune pre-construite. Cu toate acestea, rețineți că personalizarea poate necesita o muncă suplimentară care necesită timp pentru a fi finalizată. În majoritatea cazurilor, putem pregăti un server personalizat în 4 ore, cu un sistem ocazional, care durează 24 de ore.

Virtualizarea pe servere dedicate

Majoritatea companiilor înregistrează o creștere lentă, consistentă și cea mai vitală, previzibilă. Unul dintre cele mai mari avantaje oferite de cloud-ul general public este abilitatea de a scala și de a fi elastic pentru acele momente în care baza dvs. de utilizator trece de la 1000 la 100.000 peste noapte. Deși este o difficultyă mare de a avea, modelul de creștere mult mai probabil se întâmplă de la one thousand de utilizatori la 1100 de utilizatori la 2000 de utilizatori and many others ... într-o perioadă de luni server dedicat sau chiar ani. Un server dedicat poate fi construit personalizat pentru a găzdui cei a thousand de utilizatori de astăzi și 5000 de utilizatori anul viitor din ziua one, economisind sute sau mii de dolari în fiecare lună. Când vine momentul în care aveți 10.000 de utilizatori sau 100.000 de utilizatori, un server dedicat poate fi scalat în câteva minute cu update-uri de CPU, RAM, challenging disk și bandwidth. Un alt avantaj big al cloud-ului este abilitatea de a spin-up noi "mașini virtuale" sau "servere virtuale" ori de câte ori doriți. Încă o dată, un server dedicat poate acomoda cu ușurință aceeași necesitate prin advertăugarea unui strat de virtualizare ieftin cum ar fi HyperV, OpenStack, ProxMox sau ESXi. Fiecare dintre aceste platforme de virtualizare oferă o interfață grafică treatment vă oferă o optică în utilizarea resurselor dvs. și encounter ca centrifugarea și răsturnarea VM-urilor să fie ușoară.

Servere dedicate serverelor GPU

Clienții care lucrează cu programe de redare sau cu aplicații specializate au adesea nevoie de unități de procesare grafică pentru a maximiza performanța. Setările dedicate serverului GPU sunt ideale pentru firmele care au nevoie de servere personalizabile pentru inteligența artificială, exploatarea monetară digitală și o mare varietate de aplicații de calcul de înaltă performanță. Hivelocity oferă servere care pot găzdui până la ten deviceăți de procesare pe un singur sistem. Toate deviceățile de procesare grafică pe care le oferim sunt cele pentru întreprinderi construite pentru învățspot și mineritul profund în cadrul centrelor de day. Dacă aveți nevoie de un GPU pentru a vă alimenta aplicația, inteligența synthetică, proiectul minier criptografic sau proiectul de învățare profundă, un grad de consum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *